20.000.- Ft felett 10 % vásárlási kedvezményért ird be fizetéskor a KUPON szót!

15.000,- Ft felett ingyen szállitjuk a megrendelést!

Szépkártyával (OTP, KH, MBH), bankkártyával vagy utánvéttel is fizethetsz!

Ügyfélszolgálat: 06 30 552 2290

Under Armour

Eddzél keményen, találd meg az utat!

Biztosan neked sem kell bemutatnunk a szuper Under Armour termékeket, melyek oly sok sportkedvelő ember mindennapjaiban jelen vannak. És hogy honnan is indult ez a páratlan márka?

Az Under Armour amerikai sportruhagyártó cég 1996-ban alakult, alapítója Kevin Plank futballedző. Főhadiszállása Baltimore-ban a Maryland állambeli nagyvárosban található, de több nagyvárosban is jelen vannak. Jelenlegi jelmondatuk „I will” magyarul „Meg fogom Csinálni” korábbi pedig a „Protect this house” azaz „Védelmezem ezt a házat” volt. A szlogen a márka első reklámfilmjéből ered, ahol ezt kiabálta a futballedző. A régebbi cipősdobozokon mindkét szlogen szerepelt, az újabbakon már csak a márkanév és a logó szerepel.

Az indulás – mint a legtöbb nagy márka elején – nem volt egyszerű, Kevin Plank kezdetben a nagymamája alagsorában dolgozott. A vállalat legeső terméke egy olyan póló volt, amely egy különleges, egyedi technológiának köszönhetően kiszűrte a nedvességet, ezzel pedig szárazon tartotta a sportolókat. Az Under Armour különleges pólójának hatására a nagy, piacvezető márkák is elkészítették a saját nedvesség-szűrő technológiájukat, pl az Adidas, a Reebok, vagy a Nike.
A különleges ruhadarabokra még az NFL is felfigyelt, ami nagyban elősegítette a márka elterjedését, azonban a legnagyobb áttörést mégiscsak akkor érte el, amikor a különböző filmekben megjelentek a cég UA logóval ellátott ruhadarabjai, melyeket többnyire a főszereplők viseltek.

A sikereket látva Plank elkezdte hirdetni vállalatát az újságokban is, hamarosan pedig az Under Armour lett az XFL amerikai Futball-szövetség hivatalos ruhaszolgáltatója.

Szerezd be nálunk kedvenc Under Armour termékeid remek áron, a töretlen népszerűségnek örvendő márka minőségi ruhadarabjai csak rád várnak!